Onderhoud & reparatie

U bent waarschijnlijk in meer of mindere mate afhankelijk van uw auto. Voor uw werk, of om vrienden en familie te bezoeken. We missen de auto pas als deze het niet meer doet. Om ervoor te zorgen dat uw auto altijd voor u klaar staat, is het belangrijk om regelmatig en vakkundig onderhoud aan uw auto uit te laten voeren. Daarvoor bent u bij Garage Wasseveld aan het juiste adres. Wij helpen u om het maximale uit uw auto te halen tegen een eerlijk tarief; of het nu gaat om het vervangen van ruitenwissers, lampje of een complete motorrevisie.

 

Apk (algemene periodieke keuring)

Afhankelijk van de leeftijd en het brandstofsoort, bent u wettelijk verplicht om uw auto maximaal eens per jaar te laten keuren door een erkend bedrijf. Tijdens de APK wordt uw auto gecontroleerd op veiligheid en of deze nog voldoet aan diverse milieu eisen.

Meer over de apk
 

Kleine en grote beurt

De fabrikant van uw auto adviseert om regelmatig onderhoud te plegen en daarbij specifieke onderdelen te vervangen en te verversen. Dit is belangrijk omdat het overslaan van onderhoudsbeurten kan betekenen dat de garantie van uw auto komt te vervallen. Garage Wasseveld kan het onderhoud van uw auto overnemen met behoud van fabrieksgarantie. Dit met een scherp uurtarief.

Meer over beurten
 

Airco-service

De airco van uw auto is zwoel in de zomer als in de winter onmisbaar. Om een goed werkende airco te garanderen heeft het systeem regelmatig onderhoud nodig. Wij hebben alle apparatuur in huis om uw airco goed werkend te houden.

Meer over airco-service
 

Schadeherstel

Het is al vervelend genoeg dat u schade heeft. Garage Wasseveld helpt u met de complete afhandeling inclusief invullen van de formulieren, expertise en schade reparatie.

Let op wij mogen elke schade repareren zelfs als uw verzekering anders zegt!

Meer over schadeherstel
 

Automaat onderhoud

Een automatische versnellingsbak draagt bij aan uw rijcomfort, maar zit complexer in elkaar dan een handgeschakeld versnellingsbak en heeft daarmee meer onderhoud nodig. Door gebruik van specialistische apparatuur kunnen wij uw automaat in topconditie houden.

Meer over onderhoud van uw automaat
 

Onderhoud van uw bedrijfsauto's

U kunt het onderhoud van uw wagenpark gerust overlaten aan Garage Wasseveld. Onze persoonlijke service en bekwame monteurs zorgen ervoor dat u altijd op tijd kunt zijn.

Meer over zakelijk
 

Even bellen of een afspraak maken?

Wilt u een datum prikken voor de volgende APK of onderhoudsbeurt, proefrijden in één van onze occasions of even telefonisch overleggen met betrekking tot het lampje dat is gaan branden?

We staan u graag te woord. Neem met onderstaande link contact met ons op!

Naar contact